> >


Maandag Gesloten

Dinsdag t/m vrijdag 09.00-12.15 en 13.15-18.00
Vrijdagavond koopavond tot 20.00
Zaterdag 09.00-16.00

Bovenstaand een selectie uit ons assortiment. Wij nodigen u uit om het gehele assortiment in onze winkel te komen bekijken.

Kops

Personal Pair

Welke schoenenliefhebber droomt er niet van om zijn eigen schoen te ontwerpen en /of zelf een kleurcombinatie te bedenken, die verder nergens anders te koop is. Voor deze liefhebbers hebben wij het Brabantse merk KOPS in de winkel. U kunt kiezen uit verschillende modellen.

Hoe komt een bestelling tot stand?
In onze winkel hebben wij passchoenen (maten) op voorraad. Door een van onze schoenenadviseurs wordt de lengte en de breedtemaat bepaald. Vervolgens kiest u het model, de kleurcombinatie, de zool, het stikgaren, het aflapgaren , de veters en de afwerking van de zool. Als laatste stap kunt u, om het geheel af te maken, uw ceintuur samenstellen. Uw schoenen worden vooraf betaald en zes weken later (of 10 werkdagen bij een spoedbestelling) zijn ze klaar en kunt u ze komen afhalen. Uw gegevens worden in onze database bewaard zodat u bij een vervolgaankoop niet meer hoeft te passen.
Kops Personal Pair schoenen zijn verkrijgbaar in de maten 3 tot en met 13 en in verschillende breedte maten. Ook aanpassingen zoals verhogingen, afwikkelrollen of hallux valgus kunnen gemaakt worden aan of in de schoenen.

Allernieuwste ontwikkeling van KOPS; fotoprint op schoenen.
Heeft u een foto van uw oldtimer, hond, favoriet landschap of schilderij, dan bestaat ook de mogelijkheid om die op de zijkant van uw schoenen te laten printen. Op deze wijze kunt u zelf uw eigen unieke schoenen creëren. Ook kunt u de schoenen als promotiemiddel gebruiken voor uw bedrijf of vereniging, want het is ook mogelijkheid om in de foto uw logo te integreren.

Zoals u ziet zijn de mogelijkheden oneindig. Kom naar de winkel en bekijk, voel en ervaar hoe uniek deze schoenen zijn.

Be Unique!

Kops Personal Pair schoenen zijn exclusief te bestellen bij Helga Schuurman Schoenen en Podologie.

 

Ga naar boven