×

Titel

Text

Helaas niets gevonden

 WANDEL ROUTES Toneelgroep Oese Volluk

In samenwerking met Toneelgroep Oese Volluk uit Nieuwleusen hebben wij een 12-tal wandelroutes uitgestippeld naar aanleiding van het toneelstuk ,,Een klap (schaats) van de molen.''

In het toneelstuk wordt er een schaatstocht gereden langs 11 verschillende molens die er vroeger in ons mooie Vechtdal stonden of die er nu nog staan.

Langs deze 11 molens loopt nu deze 12 delige wandelroute. De wandelroutes variëren in lengte tussen de 4,3 kilometer en 15,2 kilometer.

Om de routes te volgen is aan te raden om de komoot app op uw telefoon te downloaden.

Let op: In route 7 deel 2 zit een overtocht met de veerpont. Kijk vooraf naar de openingstijden van de veerpont.FIETS ROUTES

Bent u niet zo'n wandelaar en wilt u liever de route fietsen dan kan dat natuurlijk ook. De fiets route is verdeeld in 2 etappes. Etappe 1 is 50 kilometer en etappe 2 is 60 kilometer.

Podologie

Heeft u last van uw voeten, knieën en/of rug, dan heeft Helga Schuurman mogelijk de oplossing. Zij is al jarenlang een gediplomeerd podoloog, oftewel voetkundig adviseur, en heeft daarom veel kijk op voeten en schoenen. Door slecht schoeisel kan men een verkeerde houding aannemen en kunnen genoemde klachten ontstaan, ongeacht leeftijd.

Als podoloog kan Helga er voor zorgen dat door middel van steunzolen, die op maat gemaakt worden, de klachten verminderen of zelfs verdwijnen. Er worden blauwdrukken van uw voeten gemaakt en in eigen beheer worden de steunzolen op maat vervaardigd. Voor iemand met bijvoorbeeld knie- of  rugklachten worden steunzolen zodanig gemaakt, dat die het lichaam corrigeren.

In de sfeervolle winkel wordt u vakkundig geholpen. En een pré is dat bijna de hele collectie kinder-, dames- en herenschoenen  geschikt is voor het dragen  van steunzolen.

Uniek is dat damesschoenen in maar liefst vijf verschillende breedtematen leverbaar zijn. Zo is er altijd een passende schoen voor  u bij, ook al heeft u nog zulke 'moeilijke' voeten. Ook voor kinderen in de groei is goed schoeisel belangrijk en daarom zijn er schoenen  leverbaar in de breedtemaat van 2,5 tot 6,5. Natuurlijk kunnen er ook kleine correcties in kinderschoenen gemaakt worden.

Steunzolen, kleine correcties en natuurlijk schoenreparaties  worden in de eigen werkplaats gemaakt. Het voordeel hiervan is dat u altijd terug kunt komen en eventuele aanpassingen worden ter plekke uitgevoerd. Blauwdrukken, oftewel opnames van uw voeten, worden gratis gemaakt. Graag wel even bellen voor het maken van een afspraak: 0529-481429.

Helga Schuurman is ook gespecialiseerd in het aanmeten van Ortheses. Dit kan helpen als u last heeft van bijvoorbeeld hamertenen en of weke likdoorns.