×

Titel

Text

Helaas niets gevonden

 WANDEL ROUTES Toneelgroep Oese Volluk

In samenwerking met Toneelgroep Oese Volluk uit Nieuwleusen hebben wij een 12-tal wandelroutes uitgestippeld naar aanleiding van het toneelstuk ,,Een klap (schaats) van de molen.''

In het toneelstuk wordt er een schaatstocht gereden langs 11 verschillende molens die er vroeger in ons mooie Vechtdal stonden of die er nu nog staan.

Langs deze 11 molens loopt nu deze 12 delige wandelroute. De wandelroutes variëren in lengte tussen de 4,3 kilometer en 15,2 kilometer.

Om de routes te volgen is aan te raden om de komoot app op uw telefoon te downloaden.

Let op: In route 7 deel 2 zit een overtocht met de veerpont. Kijk vooraf naar de openingstijden van de veerpont.FIETS ROUTES

Bent u niet zo'n wandelaar en wilt u liever de route fietsen dan kan dat natuurlijk ook. De fiets route is verdeeld in 2 etappes. Etappe 1 is 50 kilometer en etappe 2 is 60 kilometer.

Servicepunten

Helga Schuurman Schoenen in Nieuwleusen biedt klanten een stukje extra service door een aantal servicepunten voor schoenreparaties te openen.  Wie geen tijd heeft om naar Nieuwleusen te rijden om de schoenen te laten repareren brengt ze gewoon naar Tankstation Krale in Rouveen, De Buurman in Hasselt of de firma Koos Slurink in Zwartsluis.

Schoenmaker Arjan Fossen, echtgenote van Helga Schuurman liep al langer met het idee om een aantal servicepunten te openen in de omliggende plaatsen.  ‘We hebben de schoenenservice verbeterd. Voortaan ben ik zelf van dinsdag tot en met zaterdag aanwezig om de reparaties uit te voeren.  Klanten die vandaag hun schoenen brengen kunnen die de in de namiddag of de andere dag alweer ophalen’.

Wie in een andere plaats woont kan er voor kiezen om ze naar een van de drie servicepunten te brengen. Het principe werkt eenvoudig. Iedere dinsdag en vrijdagmorgen worden de schoenen opgehaald en terug gezonden.  Ook als de schoenen elders zijn gekocht is dat voor de schoenmaker geen probleem om ze repareren.  Een nieuwe hak, zool of rits in de schoen behoort tot de reparaties zoals die het meest voorkomen.  En een tas waar een nieuwe rits in moet is ook geen probleem.

Bij alle servicepunten hangt een prijslijst zodat klanten gelijk kunnen zien wat de reparatie kost. Behalve repareren kunnen er aanpassingen worden gedaan zoals een verhoging in de schoenen. Als gediplomeerd Podoloog, oftewel voetkundig adviseur heeft Helga Schuurman veel ervaring met voetproblemen en gerelateerde problemen met knie of rug. ‘Dit ontstaat vaak door slecht schoeisel of een verkeerde houding. Door middel van een verhoging of steunzool kunnen we dit vaak corrigeren’.  Schuurman is ook gespecialiseerd in het aanmeten van Ortheses. Dit kan helpen als u last heeft van bijvoorbeeld hamertenen en of likdoorns.

Helga Schuurman Schoenen is te vinden aan de Burg. Backxlaan 37 in Nieuwleusen.

Servicepunt Hasselt

"De Buurman"
Hoogstraat 63
8061HB Hasselt
06-28115464

debuurmanhasselt@gmail.com

Servicepunt Rouveen

Total tankstation Krale
Oude rijksweg 465
Rouveen
0522-291239

Servicepunt Zwartsluis

Koos Slurink Watersport

Stationsweg 2

8064DE Zwartsluis

038-3867190

info@koosslurink.nl